torstai 14. huhtikuuta 2011

Nilkat esiin!

Pitkän kärvistelyn jälkeen vetäisin eilen jalkaan juicy couturen caprimittaiset cargo -housut, läpinäkyvät sukkikset ja tennarit ja lähdin nilkat vilkkuen luottavaisin mielin polkemaan pyörällä töihin. VIRHE. Kalsean, mutta poutaisen aamun jälkeen satoi koko päivän loskaa ja tunsin itseni tasavertaisesti idiootiksi ja kylmettyneeksi.

En kuitenkaan lannistunut, vaan toteutin samanhenkisen kuvion myös tänään. Ja JES! Aurinko oli tullut esille ja ilma oli keväinen ja lämmin. Nilkat nauttivat!

DKNY:n Nykin Macy'siltä viime vuonna ostettu rannekello ja rakas, kaasonlahjaksi saatu rannekoru.
Lasit: Sand, Korvikset: Gina Tricot, Pitsitoppi: Gina Tricot, Musta toppi: Selected, Paita: Reiss, liivi: H&M, Koru: Kalevala, Vyö: second hand, Housut: Christelle & co, sukkikset: Wolford, tennarit: H&M
Kalevalan sydänkoru on synttärilahja poikaystävältä.
On kevät!

Puss,
Tinde

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen välillä aina ihmetellyt näitä naisten pukeutumistapoja. Itse laitan tähän aikaan vuodesta vielä melko paksut sukat, koska itsellä ainakin nilkat ja jalkaterät palelee helpoimmin. Sääret kestää aika paljon kylmää, kun nilkat ja jalkaterät on sukilla suojattuna.

Kerran lähdin lämpimänä syyspäivänä autolla liikenteeseen shortsit jalassa. Illasta palatessani oli jo kylmä, ja auton lämmityslaite lopetti toimintansa. Katselin autosta, oliko sinne jäänyt mitään lämmintä vaatetta. Ainut mitä löysin, oli tyttöystäväni ihonväriset 40 den sukkahousut. Kiskoin ne jalkaani ja hämmästyis melkoisesti miten lämpöiset ja mukavat ne oli shortsien kanssa. Vaikka sukkahousut oli melko huomaamattomat, niin kyllä vähän hävetti käydä huoltoasemalla, ja vielä käydä maksamassa bensat kassalla sukkahousut jalassa. Kukaan ei ainakaan sanonut niistä mitään, joten luultavasti kukaan ei huomannut niitä.

Eli ymmärrän tuon, että sukkahousut toimii lämmikkeenä shortsien tai hameiden kanssa. Tai sen että ne on tavallaan lisälämmikkeenä housujen alla kylmillä ilmoilla, jolloin niiden päällä käyttäisin erillistä sukkaa suojaamassa nilkkaa.

Tällainen on minun mielipiteeni, mutta pukeutumis tottumukset on tietysti jokaisen oma asia.

Tinde kirjoitti...

Kiitos kommentista! Tosi hauska kertomus :) Kyllä miehetkin voi sukkiksia käyttää, nehän on varsin kätevä vaatekappale!

Ihonväriset sukkahousut on tosiaan yllätävänkin lämpimät. Etenkin housujen alle luovat lämpöä pitävän kerroksen. Itse asiassa lyhytvartiset sukat oli minullakin jalassa, kun pyöräilin töihin, mutta otin ne sisällä pois. Tyyli ennen kaikkea! :D

Tänään on onneksi luvattu yli 10 astetta! Eli voi puhua suorastaan helteestä :) Nyt saa kyllä pelkät sukkikset riittää! Ihanaa kevättä anonyymille!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kannustavasta kommentista. Mutta jos kysytään vähän vakavammin, että mitä mieltä olisit jos puolisosi, veljesi tai miespuolinen työkaverisi kertoisi käyttävänsä sukkahousuja. Olisiko se vielä silloinkin ok. Minulle ainakin kävi niin, että kun kerroin tyttöystävälle lainanneeni hänen sukkahousujaan, hän nauroi kovasti, ja kehui sen jälkeen kekseliäisyyttäni ja rohkeuttani. Hetken mietinnän jälkeen hän kuitenkin totesi, että sovitaanko niin, että hän on se ainut joka meillä käyttää sukkahousuja. Hän totesi, että hän ei halua nähdä minua sukkahousuissa.

Niin sukkahousujen käyttö jäi, vaikka monet kerrat olen miettinyt, miten hyvät ne oikeasti oli.

Tinde kirjoitti...

Ehkä aktiivinen balettiharrastus auttaisi hyväksymään tuota sukkisten käyttöä miesten kohdalla :D

Kieltämättä saattaisi tällainen paljastus vähän kulmakarvoja kohottaa, mutta kaikessahan täytyy olla pioneereja. Olen kuullut joiltain miehiltä, että talvisin saattaa nilkka pitkän kalsarin ja sukan välistä paljastua kylmästi. Tältä ongelmalta paksut sukkikset ainakin pelastavat! Ehkä yhteiskunta vielä muuttuu avarakatseisemmaksi myös tässä sukkisasiassa :)