perjantai 29. huhtikuuta 2011

Tinde Loves Royal Weddings!

Ihanaa! Nyt on kuninkaalliset häät juhlittu, kuninkaallinen suudelma nähty ja häähattuja fiilistelty!

Katen upea puku on brittisuunnittelija Sarah Burtonin käsialaa (suunnittelija on ansainnut kannuksensa itse Alexander McQueenin muotitalossa). Myös kaaso, Pippa -sisko, näyttää kertakaikkisen herkulliselta.

Kamalan kiireen takia ennätin Kokkolaan vasta päiväjunalla ja macaronsien leipominen jäi huomiselle. Kuitenkin söimme vieraiden kanssa aurinkokuivattutomaatti, kesäkurpitsa, mozzarella, rucola ja pinjansiemen -pizzaa, pommaccia shamppanjalaseista ja teemaan sopivasti prinsessakakkua. (Hei, kysynpä vaan millaisen aterian saat itse aikaan puolessa tunnissa??!!) Miksi ihmeessä tämä ei voinut olla vähintään EU:n laajuinen vapaapäivä??

Häähattufiilistelyn kunniaksi, kerrottakoon, että omiin häihin tuleva morsiuspäähine on eilen käyty tilaamassa. Tampereen Ainamuoti -hattuliikkeestä oli mahdollista tilata osittain omia kankaita käyttäen morsiuspäähine. Heillä on ihana hattujen nettikauppa - kekseliäästi nimeltään hattu.fi - ja todella hieno valikoima omia juhla- ja koruhattuja.

Oma morsiuspäähine tulee ottamaan mallia tästä Vuokko -päähineestä.
Myös suosikkihääblogini Style me Pretty postasi tänään herkullisia morsiuspäähineita. Tänne vain ihastelemaan!

Wills<3Kate. niin ihanaa!
Love It!!
OTT? Liikaa on kyllä liikaa..
Trés Chic. Jotenkin tämä vaan toimii.
Jos on kerran elämässään mahdollisuus käyttää kuninkaallisissa häissä häähattua, miksi ihmeessä sitä ei hyödyntäisi? Pääministerin vaimon faux pás.
Victoria, miten pysyt pystyssä? Ihailtavaa.
Serkkutytöt pistävät parastaan
Kansa juhlii tyylillä!
Kaikkia ei voi miellyttää...

Pusss, Tinde

P.S. Täällä vielä linkki, joka on kokonaan omistettu kuninkaallisten häiden hattutarjonnalle!

Ei kommentteja: