keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ystävyyttä ja rakkautta.

Voih, ystävänpäivä meni jo! Tässä kuitenkin - päivän myöhässä - kukkia kaikille ystäville. Onneksi ystävänpäivä on joka päivä.

Alkuviikko on valitettavasti kulunut vähän kipeänä ja alamaissa. Toisaalta juuri eilen kun sitä eniten tarvitsin, sain puhelun rakkaalta ystävältä, joka terapoi minua vaikka olin kuinka rikkinäinen. Kiitos Milena. Ja kiitos myös te kaikki muut rakkaat, rakkaat ihmiset. Tiedän, että tarpeen vaatiessa minulla on monta kuuntelevaa korvaa ja halaavaa kättä, jotka ovat aina valmiustilassa. Enempää ei voi toivoa.

Tässä alkuviikon epämääräisyydessä missasin kaksi muutakin tärkeää päivää! Maanantaina yksi maailman söpöimmistä kummipojista täytti 3 vuotta! Iisakin juhlat piti viettää jo sunnuntaina, mutta vatsataudin takia ne on lykätty ensi lauantaihin. Sitten juhlitaan! Onnea rakkaus <3

Ja samaisena maanantaina tämä liitto täytti puoli vuotta! Ja ei olla vielä millään lailla kyllästytty, että ihan hyvä alku siis.

Kiitos Mikko, että olet elämässäni. Elämäni. En tiedä mitä olen tehnyt ansaitakseni jotain niin ihanaa kuin sinä. Rakastan sinua.

Ja onneksi vuosipäiviä on odotettavissa vielä monia, joten ehkä puolen vuoden päästä juhlitaan vähän mukavimmissa merkeissä!

Antakaa rakkaillenne halaus tänäänkin!

Pusss,
Tinde

P.S. Vielä kaksi hyvää lukuvinkkiä rakkaan Hanna-siskoni blogista. Täällä on tissiliiviasiaa! Ja täällä ihan supermagea Almodovar-arvonta, johon kannattaa ehdottomasti osallistua kun vielä ehtii!

6 kommenttia:

pirjo sylvia kirjoitti...

Vanhankin sydän lämpenee kauniista sanoistasi rakkaallesi - hyvää jatkoa liitollenne!

Mupetti kirjoitti...

Vou! Löysin sun blogin sattumalta,kun hain jotain googlesta ja jäin heti koukkuun! Siis sä oot aivan upea ja aivan ihana tyyli!! Jään varmasti koukkuun! :)
t:Mupetti-sun uusi lukija!

Elli kirjoitti...

Onneksi olkoon puolivuotispaivan johdosta. Olit kylla haapaivanasi yksi kauneimmista morsiammista jotka olen nahnyt. Puku, kukat, fascinator - kaikki aiiiivan ihania! :)

Tinde kirjoitti...

Voi mitä ihania kommentteja ja lukijoita! Iso rutistus ruudun toiselle puolelle!

Eihän tuota Mikkoa voi liikaa kehua.

Ja tervetuloa lukemaan, Mupetti! Ihana saada sinut joukkoon. Kommentit, mielipiteet, ajatukset ja ehdotukset otetaan aina suurella ilolla vastaan!

Emma kirjoitti...

Tiina! Mieletön tuo sinun häämekkosi! Aivan upea kerrassaan. :))

Tinde kirjoitti...

Kiitos miljoonasti!

Vielä kun keksisi missä sitä voisi käyttää toisen kerran :D