tiistai 7. helmikuuta 2012

Green day.

Näin ne vaalit oli ja meni. Vaikka oma ehdokas ei tällä kertaa voittoa korjannutkaan, ei voi olla kuin äärimmäisen iloinen ja tyytyväinen siitä, mitä Haaviston tukijoukko saavutti. Ja saatiinhan me asiantunteva, edustava ja hyväkäytöksinen presidentti Suomeen! Syvempääkin analyysia voisin ehkä kirjoitella jos inspiraatio vielä tällä viikolla puree. Tässä nyt kuitenkin äänestyspäivän asu. Meininkihän oli "vaatteet on mun aatteet".
Mekko: Primark, Jakku: Jigsaw, Vyö: Meksikosta, Laukku: Marc by Marc Jacobs, Saappaat: Halonen, Lasit: Sand
Jakku ja mekko ovat tosiaan Lontoon tuliaisia parin viikon takaa. Primarkhan on brittiläinen halpismerkki, jonka kaupoissa on melkein järkyttävän halpaa. Piipahdin itse Oxford streetin valtavassa Primark -liikkeessä hankkimassa legginssejä (3 puntaa!) ja muuta peruskauraa. Vihreä mekko kuitenkin varasti huomioni ja se oli suorastaan pakko hankkia! Keväällä varmasti tulee vielä monta tilaisuutta, johon vihreä mekko sopii täydellisesti.

Uusi lempivaatekappaleeni saattaa olla tuo Jigsaw'n jakku, joka on ihan hurjan miellyttävää kangasta. Ihastuin siihen jo Skotlannissa, mutta jostain syystä Glagowssa kaikki korttini sanoivat sopimuksen irti, enkä lähtöpäivänä ehtinyt enää käydä jakkua hakemassa. Se oli hyvässä alennuksessakin, joten olikin lähes ihmeenomaista, että Lontoossa se odotteli minua kiltisti liikkeessä. Sain Jigsaw'lla muuten aivan ilmiömäisen hyvää palvelua. Melkein täytyy kertoa siitä jossain vaiheessa omassa postauksessa. Enivei, tämä jakku tulee varmasti esiintymään luottovaatteena täällä vielä monet, monet kerrat.

Olen tietoinen tuon juurikasvun hirveydestä. Don't worry, kampaaja-aika on perjantaina!
Äänestyspäivähän oli 5.2. joka myös Runebergin päivänä tunnetaan. Meidän perheessä Runebergin päivä tunnetaan myös äidin syntymäpäivänä, ja Tiinan äiti tekeekin maailman parhaat Runebergin tortut. Lupaan pyhästi ensi vuonna julkaista reseptin täällä etukäteen (toki nytkin sen voin tehdä, jos joku vielä jälkijunassa haluaa aivan välttämättä leipaista torttuja). Äiti kutsui vieraita synttärikahveilleen kertomalla, että tarjolla on "Runebergin tortun makuisia muhkuroita" ja "pullan makuisia muhkuroita". Minusta noiden torttujen kuuluukin olla kotitekoisen näköisiä. Ja makuhan tosiaan ratkaisee!

Äänestämisen, lounaan, synttärikahvien ja teatterin jälkeen vaaleja jännättiin vihreiden vaalinvalvojaisissa Kokkolan English Pubissa. Tunnelma oli hauska ja lämmin. Ei jäänyt mitään hampaankoloon. Ja tietysti se Makin ja Kurren Sauli-biisi oli kuin balsamia haavoille!

Pusss,
Tinde

5 kommenttia:

Helene kirjoitti...

Kylläpäs sä näytätkin hyvältä vihreässä! :o)

Tinde kirjoitti...

*punastus*
Voih kiitoksia! Oon kyllä täysin väriterapian puolestapuhuja näin talviseen aikaan myös. Heti fiilis paranee kun vetää päälle jotain ihanan väristä!

Ulla Nikula kirjoitti...

täydellinen mekko!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana mekko! Harmi vaan, kun ei budjetti anna myöten pitkään haaveillulle Lontoon reissulle. Jää siis mekkokin saamatta. :/

T: Kaisla

Elina kirjoitti...

mahtava toi vihreä mekko! mullekin!