maanantai 6. helmikuuta 2012

Benefitin Big Beautiful Eyes.


Tuossa matkatuliaisia esitellessäni mainitsinkin jo yhden kestosuosikkini, joka on Benefitin Big Beautiful Eyes -meikkipaletti. Ajattelin, että voisin hieman esitellä sitä täällä. Meikkipaletissa on step-by-step -ohjeet noiden isojen, kauniiden silmien meikkailuun, joten vähän kokemattomampikin meikkailija varmasti tästä koitoksesta selviytyy. Samaa kaavaa muuten noudattaa myös tuo Benefitin klassikko Smokin' Eyes Kit.

Aiemmassa postauksessa Janika kyseli, että myydäänkö Benefitiä Suomessa ja kannattaako sitä täältä ostaa. Vastaus on tällä hetkellä tietääkseni ei. Benefitiä ei maahantuoda jostain syystä Suomeen, ja vaikka maahantuotaisiinkin, vastaus toiseen kysymykseen olisi edelleen kieltävä. Esimerkiksi Bare Mineralsin meikkejä myydään Suomessa tuplahintaan britteihin verrattuna. Itse olen tuottanut Hanna-siskolta tuliaisina meikkejä ja ostanut matkoilta. Nettikaupat ovat myös erittäin hyvä vaihtoehto ja esimerkiksi TÄÄLTÄ voi meikkejä ostaa ilman postikuluja. Samainen lookfantastic.com myy myös Bare Mineralsia, Dr. Hauschkaa, Elizabeth Ardenia jne, jne.

Mutta nyt itse meikkailuun.
Tässä lähtötilanne. Naama pohjustettu Bare Mineralsin mineraalimeikeillä ja silmämeikin pohjustuksena käytän joka päivä Clarinsin Vanilla -sävyistä luomiväriä ihan ripsistä kulmaluuhun asti. Tuossa Benefitin pakkauksessa on mukana peiteväri ja kolme luomiväriä ja tässä kuvassa on peiteväriä jo laitettu silmänalusiin (se pitää mielestäni kiinnittää puuterilla, koska ainakin omat - parin vuoden päästä kolmekymppiset - silmänaluseni eivät ole tarpeeksi sileät voidemaiselle peitevärille ilman kiinnitystä..). Sad but true.
Tässä siis paletti. Peiteväri on muuten hurjan hyvä käytettäväksi muuallekin naaman pieniin "virheisiin". Luomivärit ovat paletissa käyttöjärjestyksessä.
Mukana tulee tosiaan askel askeleelta ohjeistava kirjanen, jota voi käyttää tukena ensimmäisinä kertoina kun palettia käyttää.
1. Vaihe. Meikkipensselillä ensimmäistä, vaaleinta väriä koko liikkuvaan luomeen.
Vaiheet 2 ja 3, kakkosväriä 1/3:n liikkuvasta luomesta sekä varjostukseksi "banaani" -alueelle (en osaa paremmin kuvailla tuota kohtaa silmämunan ja kulmaluun välissä!). Sitten tylpällä harjalla rajauksenomaisesti tumminta ruskeaa ihan ripsien juureen.
Tumminta ruskeaa siis ripsien juureen sekä ala- että yläripsille.
Sitten vielä ripsari, ja menoksi! Big Beautiful Eyes.

Nämä Benefitin väritykset ovat vielä aivan huiput. Itseäni epäilytti tämä ruskeansävyinen paletti, koska omat värini ovat kylmät, enkä halunnut mitään pronssinhohtoisia värejä kasvoilleni. Värit ovat kuitenkin hyvin luonnolliset ja nudet ja sopivat suomalaiseenkin naamaan. Koko konsepti näille silmäväripaleteille on suorastaan nerokas, koska paletin lisäksi saat itse asiassa aivan täydellisen meikin. Itse en ihan joka päivä jaksa koko rulianssia käydä läpi, mutta kun haluaa vähän panostaa, ei helpompaa tapaa siihen ole. Silmämeikki on mielestäni tarpeeksi hieno vaikka millaisiin juhliin. Iltamenoihin meikkiä voi laittaa vähän reippaammalla kädellä ja tuoda tummia värejä lisää. Lisäksi rajauksen voi tehdä vaikka mustalla kajalilla, jos haluaa vielä vähän lisäpotkua. Smokin' Eyes -paletissa rajauskynä löytyykin.

Mutta tässä nyt tämän maanantain tarpeisiin suitsutusta ja suositusta.

Pusss,
Tinde

4 kommenttia:

More To Love!-Mimmi kirjoitti...

Tiina, luin äsken sinun blogin kokonaan. Siis ihan joka ainoan postauksen. Ja nyt mulla on 12 välilehteä auki tutkittavana.

Se tuntuu hassulta, kun ihmiset tulee kertomaan meille lukeneensa koko meidän blogin. Ja nyt tein sen ite.

Oot sinä melekonen! <3

Tinde kirjoitti...

Voi Mimmi!

Ite oot melekonen! Joku tylsä ilta voisi itsekin katsoa, että kauanko kestää tuollainen urotyö. Onneksi blogi ei sentään oo vielä tätä vanhempi :D

Mutta se on ihan huippua kun löytää blogin, johon sitten oikein kunnolla uppoutuu ja tutustuu kirjoittajan sitä kautta. Toivottavasti oot vielä selvissä järjissä, etkä nukahtanu kovin montaa kertaa!

Pusssssss sinne!

Heidi kirjoitti...

Mie hurja kävin tilaamassa sun suosituksen mukaan noita benefitin meikkejä, iiiik!!! Saa nähä kuinka tämmönen tumpelo meikkaaja oikein onnistuu :P

Tinde kirjoitti...

Kiva, kiva! Kerro sitten kuinka kävi! :)
Ja kannattaa pari kertaa ihan harjoitella silleen no stress-meiningillä. oon varppi, että hyvin menee! Puss!