perjantai 10. helmikuuta 2012

Tukan freesaus.

Onko oikeasti mitään ihanampaa kuin kampaamokäynti pitkän ajan jälkeen? Tuo reuhka oli kahden kuukauden, Meksikon auringon, uimisen ja muun rasituksen jälkeen niin härskissä kunnossa, että kampaamokäynti tuli enemmän kuin tarpeeseen. En olisi kestänyt enää päivääkään ilman hiushermoromahdusta!
Uuden tukan loihti Leikkaamon Satu, jolla kävin ensimmäistä kertaa. Olen ollut kesästä lähtien vähän kampaamokoditon, joka on aiheuttanut ahdistusta (tällä kertaa ei harmaita hiuksia, koska niistä olisin ollut hyvilläni!). Aiemmin olen käynytkin Leikkaamossa, mutta noin vuoden ajan kävin ihanalla Kirsillä, joka keksi tuon koko tyviraitasysteemin, josta tykkäsin ihan hurjan paljon. Kirsi jäi kuitenkin pitkälle mammalomalle ja jouduin turvautumaan Tampereen Glo Hairiin pariin otteeseen. Nyt onneksi leikkaamosta löytyi aika, ja omalta mammalomaltaan palaileva Satu olikin blonditukkakeiju!
Tämä aivan supersiisti epolettitunika on muuten Skotlannin tuliainen. Se on Marc Lauge Jeans -merkkinen ja maksoi TKMaxx -outletliikeessä noin kahdeksan puntaa. Ihan huippu löytö!
Vaalean tukan värjääminen on oma taiteenlajinsa, josta saisi palkita kansallisin palkinnoin. Tukasta tulee niin herkästi keltainen, harmaa tai hamppuinen. Tämä tiheä tyviväri onnistui kuitenkin aivan sataprosenttisen täydellisesti! Pituudestakin lähti noita kuolleita latvoja pois, ja tukka on nyt aivan I-H-A-N-A. Vai mitä mieltä olette?
Ihana viikonloppu muuten tulossa. Palailtiin juuri Kokkolan Talvitanssien aivan uskomattoman upeasta näytöksestä. Taas sai herkistellä. Ajattelin, että täytyy varmaan jossain vaiheessa tehdä postaus julkisesta itkemisestä... Huomenna tanssiporukan saunailta, päivällä voisin käydä salilla ja leipoa ja kokkailla. Sunnuntaina treenit. Piti olla kummipoikani Iisakin 3-vuotissynttärit, joihin lupauduin leipomaan Late-Lammas -kakun. Vatsataudin takia siirtyivät ensi lauantaille, joten juhlista ei ole silloinkaan pulaa!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Pusss,
Tinde

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Nayttaa ku oisit laittanu botoxia.. ehka se on toi veppikaamera. Natit hiukset ja mika toi sun olkapailla on? Paita, jakku, mekko, takki? Nayttaa kivalta! Nain unta missa oltiin steffun aitin luona, paitsi etta se oli se pakolan navetta, ja meita pain ammuttiin, mutta samalla katteltiin lehdista kuvia asuista ja naytettiin toisillemme, etta mika me silt sivulta valittaisiin ja sit ma nukahdin siina unessa. Se oli ihan hyva uni, mita nyt meita ammuttiin.

Tinde kirjoitti...

ks. keskimmäisen kuvan kuvateksti! siellä epolettitunikatietoutta, se on siis skoteista ja oli halpa ja aivan supermegamagee!

Katsoin itekkin noita huulia! Mulla oli joku pikkujoulukuvakin, jossa näytti tosi muhkeilta. Tuolloin mua koulutettiin, että huuliin ei laiteta botoxia vaan jotain filleriä (esim. restylane), jos nyt oikein muistan. Mutta en oo vielä laittanut sitä, ja ehkä ei tarvikkaan :D

Ulla Nikula kirjoitti...

kyllon freesi! ihan mahottoman kaunis oot.
noista huulista, mä ainakin muikuloitan mun huulia webbikamerakuvissa. se on sellainen peilirefleksi ja uskompa, että naiset eivät vaan voi sille mitään. :D

Tinde kirjoitti...

Hahah! sisään rakennettu muikutus :D