maanantai 9. tammikuuta 2012

Makuuhuoneinspiraatio.

Olemme tähän asti asustaneet kaksikerroksisen kotimme ylimmän kerroksen toisessa makuuhuoneessa. Nyt ajatuksissa on kuitenkin muuttaa alakerran makuuhuoneeseen, joka on hieman isompi. Unelmissani näen mustavalkoisen, hotellihuonemaisen, tyylikkään huoneen, jossa on muhkea, korkea sänky ja kauniita yksityiskohtia. Ajatuksena on siis tumma tausta, valkoinen pylvässänky ja valkoisia ja lasisia somisteita. Varmaan haluan jonkin väriaksentinkin, olisiko se sitten lila, hopea, fuksia tai beige?

 Enivei, tässä hieman inspiraatiokuvia. Ne on kähvelletty täältä.


Ihan näin mustaa meille ei tule, muta tämä kuva on aivan mielettömän herkullinen! Yöpöydät ovat vielä hakusessa (on muuten vaikea löytää tarpeeksi korkeita!). Makuuhuoneeseen tulee kaksi korkeaa lipastoa sänkyä vastapäätä. Näiden päälle tulee tv. Aivan ihanaa olisi saada huoneeseen mahdutettua joko pieni nojatuoli tai sitten tällainen pitkä rahi sängyn jalkopäähän. Voi kuitenkin olla, että tila ei ihan riitä. Voi miksi meillä ei ole jenkkikokoisia makuuhuoneita!?
Itse vaihtaisin yöpöytien värin; tuo maanläheinen punaisen oranssi ei ole minua, vaikka kaunis väri onkin. Onko ajatuksia?

Halusin liittää tämän kuvan, koska värimaailma on niin kiva. Myös kiinnostaisi kuulla mielipiteitä tuosta kankaasta. Tolppasänkyyn olisi mahdollista laittaa esim. katos tai intiimiä tunnelmaa tuovat verhot. Kuviollinen vai yksivärinen kangas? Läpinäkyvä vai ei? Mitään hyttysverkkoviritelmiä en halua, mutta muuten pakka on vielä aika avoinna.

Luulen, että seinän tummuus tulee loppupeleissä olemaan tätä luokkaa. Mustavalkoisen sijasta on myös vaihtoehto leikkiä erilaisilla harmaan sävyillä. Iso lamppu on todella kaunis. Joku iso valaisin kattoon mahtuisi, mutta silloin ei ehkä kangaskatos. Hmmm...

Mielipiteitä ja apua kaivataan!

2 kommenttia:

Ulla Nikula kirjoitti...

ja mä just katsoin että ah, miten ihanalta tuo tomaatinpunainen näyttää mustan kanssa! :)
kivoja suunnitelmia!
pus!

Tinde kirjoitti...

No niin näyttääki, mutta ei vaan oo MUA! :)