maanantai 2. tammikuuta 2012

2012 alkakoon - Terveiset Skotlannista.

Pikainen uudenvuodentervehdys Skotlannista. Saavuimme Glasgow'hin välipäivinä ja aika on kulunut aivan hujauksessa. Vielä puolitoista päivää oleilua tiedossa. Matkassa olemme siis Mikon ja ystäviemme Kaisan ja Marcuksen kanssa. Majailemme Hanna-siskolla ja Steffulla sekä heidän kahdella karvakaverillaan.

Nyt ei siis ole aikaa sen kummempaan vuosi 2011 -postaukseen, ehkäpä sellaisen askartelen kun blogin 1-vuotissynttärit koittavat! Lupaan uuden vuoden kunniaksi kuitenkin elää jatkossakin niin ihanaa elämää kuin mahdollista.

Hieman kuvia matkasta tähän mennessä.
Ihanat matkaseuralaiset Glasgow'n West Endin Ashton Lanella.
Mikko ajaa väärällä puolella. Taustalla näkyy periaatteessa luminen vuori.
7 -paikkainen automme oli öh... melkoinen tilaihme. Hanna-parka pääsi takakontista löytyvään kuoppaan. Onneksi oli sentään turvavyö!
Obanin viskitislaamossa. Kiinnostava kierros ja viskinystävät tekivät vähän ostoksiakin.

Oban bay. Ei houkutellut uimaan.
Hanna pörröpipo oli hankittu jostain Suomi-kaupasta täältä skotlannista. Tuo muhkea pallo on mielestäni tosi hauska. Ei tarvitse nutturaa!
Sateessa värjöttelyä.
Fish&Chips. Mmmm.... Melkoinen hiilariannos, ja rasva tuntui vielä seuraavanakin päivänä naamassa. Tulipas kokeiltua.
Ja sitten skotlantilainen herkku: deepfried mars bar. Eli friteerattu mars -patukka! Voitteko kuvitella!? Yleensä kai tällaisen voi hankkia paperiin käärittynä, mutta tässä paikassa sen sai jäätelön kera. Neljälle ihmiselle juuri passeli annos jaettavaksi.
Ehkä ihaninta siskon luona kyläilyssä: kissat! Winston vaihtoi joulu-lookin bisnes -meininkiin. Koneella näkyy tähän mennessä ainoa Skotlannin ostos: häämatka meksikoon! (kuvassa nyt näköjään Cape Verden matka.. mutta you get the point. Thomsonin pakettimatkan pystyi ostamaan suoraan toimistosta, ulkomaisilta se ei onnistu netin kautta. Säästö Lontoosta lentäessä on kyllä huomattava; pakettimatkan hinnasta voi pudottaa kevyesti 30-40% pois.
Kurrnauu.
Oscar <3

Uuden vuoden illallinen nautittiin ihastuttavassa, pienessä ravintolassa. Two Fat Ladies, West End (löytyy kaksi myös keskustasta nimillä city center ja buttery), jonka perustajat ovat nuo Suomessakin nähdyn Kaksi lihavaa leidiä -ruokaohjelman moottoripyöräilevät leidit. Ruoka oli herkullista, palvelu ihan mahtavaa, mutta ravintola niin pieni, ettei kuvia oikein kehdannut näpsiä.
Jälkkäritarjotin, jonka jaoimme. namsmums. Ravintolasta lähteissä Hanna oli hankkinut meille Christmas Crackersejä, joista paljastui yllätys ja juhlakruunu! Itse sain pienen sydänpeilin, Mikko mittanauhan, Kaisa taskulampun jne. Ehkä eniten hyötyä oli Marcuksen yllätyksestä.

Todella käytännöllinen laskin! "I'm calculating the risks" oli uudenvuoden yön teemoista ihan parhaita!

Hyvää uutta vuotta!

2 kommenttia:

josku kirjoitti...

tosi kivan olone blogi sulla ♥

http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

Tinde kirjoitti...

Samoin, kiitos! :)