sunnuntai 29. tammikuuta 2012

I'm back!

Suomessa taas, ja vastassa tietysti paukkupakkaset! Nyt onkin mukava muistelle Meksikon lämpöä vielä ennen kuin rusketus on ehtinyt haalistua.
Jetlagin takia heräsimme ensimmäisenä aamuna ajoissa katsomaan auringonnousua.

Akumalin paratiisiranta. Koralli oli rannasta vain parin kymmenen metrin päässä ja ennen korallia vedestä löytyi isoja kilpikonnia, jotka söivät vesiruohoa meren pohjassa. Ihan täydellistä snorklailua siis!

Ranta Tulumin raunioiden luona.
Hotellin rannalta. Ihan hyvin viihdyttiin!

Pusss,
Tinde

5 kommenttia:

More To Love!-Mimmi kirjoitti...

Ihan ok maisemat.......

Tykkäsitkö Mexicosta noin muuten? Minä tahon lämpöön! :)

Tinde kirjoitti...

Tykättiin kyllä aivan valtavasti. Ihan hurjasti tekemistä ja kauniita maisemia. Miinuspuoli oli ehkä se, että turisteille hinnat oli vähän kalliin puoleiset (ainakin jos hankki retkiä tms. matkayhtiöiltä suoraan), mutta itse reissattiin paikallisbusseilla, jotka oli käytännössä lähes ilmaisia.

Oltiin lähellä Cancunia, ja vaikka siellä Cancunin hotellialueella olikin ihan kiva käydä shoppailemassas, niin en siellä kyllä itse olisi halunnut koko lomaa asustaa.

Mutta ylipäätään voi meksikoa kyllä todella lämpimästi suositella. Valtavan avuliaita ja mukavia ihmisiä ja todella mahtavat säät. Just sopivaa tammikuulle!

Hanna kirjoitti...

Taalla on satanu sen koko ajan ku olitte tuolla. paitsi et kahtena paivana tuli lunta jatai rantaa. Etten oo niin ku kateellinen!

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan sama hotelli, missä me oltiin viime tammikuussa. Ocean Maya Royal? Meksiko oli ihana <3

Tinde kirjoitti...

Kyllä vain! Sama hotelli :) Pieni kaukokaipuu muuten taas vaivaa!