sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Lomagarderoobbi.

Pahoittelen jo etukäteen kiiltävää ja meikitöntä naamaani sekä juurikasvuista tukkaani. Lomalla vain on paljon parempaakin tekemistä kuin tälläytyä! En ikinä lomaillessa jaksa käyttää meikkiä, rintaliivejä tai korkokenkiä. Mukana olivat kenkäosastolta näkyvillä olevien tennareiden ja läpsyjen lisäksi kahdet havainasit, joita oikeastaan käytinkin eniten.

Hyvän lomavaatekaapin kulmakivet ovat helppoja, löysiä, vaivattomia ja rentoja vaatteita. Ne voi vetäistä päälle helteellä ja eivät kiristä mikäli iho sattuu olemaan auringossa hieman kärventynyt. Bare with me. Lopussa bikinikuva.

Hattu: Kreikasta, Tunika: Lindex, Housut: jc, Laukku: Marc by Marc Jacobs, tennarit: h&m
Nämä huonosti näkyvät trikoohousut ovat ihan suosikkivaatteeni hellelomilla ja muutenkin helteessä. Löysin ne n. 4 vuotta sitten jc:n alesta. Ne ovat rennot ja pehmeät, lahkeet ovat niin leveät, että ovat suorastaan housuhame. Maailman helpointa rannalla, koska voi vetäistä suoraan bikinien päälle ja ovat niin löysät, että hiekka vain tippuu pois kun lähtee liikkeelle :D

Mekko: Day, Laukku: Marc by Marc Jacobs, Vyö: Meksikosta, Läpsyt: BHS
Mekko: Löytö Jersey Gardensista, Laukku: M by MJ, toppi: GT
Alla näkyy tuo Day Biger et Mikkelsenin hame toiseen otteeseen. Käyttelen sitä sujuvasti sekä hameena että mekkona. Se löytyi Tukholmasta muutama kesä sitten NK:n alerekistä. Materiaali on todella kevyttä ja viileää puuvillaa ja vaatekappale on palvellut jo monissa helteissä.
Liivi: Guidado con el Perro, aluspaita: Lindex, Hame: Day, vyö: Meksikosta, koru: matkamuisto Tukholmasta ja Rigasta
Mekko: Monsoon
Tämähän oli se kesällä himoitsemani mekko, josta enemmän täällä ja täällä (toisessa linkissä kuva myös tuosta Jersey Gardensin löytömekosta). Päädyin silloin kesällä siis tilaamaan nuo kaksi muuta mekkoa, mutta tämä herkullinen mekko löytyi nyt uuden vuoden jälkeen Glasgow'sta alerekistä. Hurraa!
Tietysti ihan olennaisinta lomalookissa ovat rusketus ja bikinit.

Huomenna Helsinkiin ja Haaviston tukikonserttiin. En edes tiedä fiilistelisinkö enemmän UB:n paluuta vai Haavistoa! Jännittää!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei surkia mitä kuvia, saa vaan kateellisena kattoa ja toivoa että tämäkin emäntä pääsee joskus auringon alle .. =)

hyvä rusketus ja rennot kuvat..

Tinde kirjoitti...

Kiitokset. Rento meininki oli kyllä :) Ja voi elämä kuinka äkkiä tuo rusketus haalistuukaan!