torstai 13. syyskuuta 2012

Muuntuva mekko.

Keväällä työkaverini Tiina hankki merkkipäivilleen upean Karen Millenin mekon. Tuolloin kesäkuisessa tunnelmassa kitin värinen, upeasti leikattu mekko sai kumppaneikseen herkullista omenan vihreää ja hopeaa.

40th bash


Näin kaunis leikkaus ei itse asiassa kaipaa seurakseen mitään ihmeellisyyksiä. Halusin kuitenkin kehitellä mekon käyttötarkoituksia eteenpäin; liian usein ihana juhlavaate saa vain yhden käyttökerran ja tässä Karen Millenin lähes arkkitektonisessa mekossa on kuitenkin potentiaalia useampaankin käyttökertaan. Ja useampaankin lookkiin!

Tiina's Xmas

 Tämä ensimmäinen asu sopii syysiltojen biletyksiin. Teatteri-iltoihin, baaririentoihin, cocktail -kutsuille tai juhlapäiville. Silmämeikiksi dramaattinen smoky eye, jalkaan nilkkurit ja ehdottomasti verkkosukkikset. Leveä vyö uumalla tuo mekkoon uutta ryhtiä ja vartalolle kauniin siluetin. Mekon yläosa saa niinikään pienen kasvojen kohotuksen vyön lisäämisen myötä.


suprisingly business

Tämä kokonaisuus on vähän virallisempi. Soveltuu niinikään kulttuuririentoihin, mutta ehkä myös töiden iltatilaisuuksiin. Tiina jostain syystä vastustaa sähkönsinistä, mutta itse en voinut vastustaa sen käyttämistä tässä asussa. Mielestäni se sopii mekon kitinväriin aivan loistavasti! Toisaalta
tehosteväriksi sopisi hyvin myöskin lila tai punainen. Asun juju on kaunis ja erikoinen jakku sekä korkeat saappaat. Näillä eväillä mekko sopii talvijuhliin yhtä hyvin kuin kesäänkin.

partyXmas

Viimeisenä tietysti syyskauden huipennut; pikkujoululook. Väitän, että täyteläinen tomaatinpunainen (joka on muuten myös täydellinen väri Tiinalle) sopii mekkoon loistavasti. Vaikka kuva onkin värikäs, yrittäkää kuvitella asu päällä. Punaista on kengissä, laukussa, kynsissä ja huulissa. Hiuksiin laittaisin jonkin ihanan hiuskorun. Jalkaan voi kylmällä ilmalla vetäistä esim. lyijynharmaat sukkikset, mutta paljailla säärilläkin pärjää (lue. ihon värisillä sukkiksilla), mikäli pikkujoulut sattuvat vielä ennen lumien tuloa.

Noin. Saisimmekohan Karen Millenin kaapista ulos vielä ennen vuoden vaihdetta?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Näen sieluni silmin tuon mekon luumun väristen sukkahousujen kanssa ja siihen mustat kengät :) Tosi hyvä mekko kun saa monenlaiseen asukokonaisuuteen yhdistettyä. Me likes! Harmi vaan ettei vaaleat värit pue mua :P