keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Maksimekko.

Viime kesänä tein netistä löydön. Olin ihaillut täydellisen näköistä maksimekkoa Malenamin blogissa ja maksimekonhimoissani kolusin kaikki Kokkolan ja Tampereen kaupat läpi. Sitä oikeaa ei kuitenkaan löytynyt, joten päädyin hankkimaan nettikaupasta Malenan mekon. Se on superkaunis, helma on leveä ja hulmuava, selässä on silkkipaneeli, kangas on laadukasta ja ihanaa. Alla asu, jota käytinkin lähes koko kesän.

maxidress


..tai en nyt ihan. Jotain variaatioitahan tästä oli..
Elbassa katsastamassa tilannetta viikko ennen häitä. Kaulassa roikkuu asuntomessujen kulkulupa. Voi miten edes selvisinkään tuosta härdellistä!
Keväällä Tampereella vanhan asunnon edustalla. Voi Markuksentori, I miss you! Käsivarrella Marokosta hankittu weekender.
Långvik span terassilla kun keväällä vietimme mini-breikin hemmotteluhoidoissa. Ah! Huivi Tommy Hilfigerin.
Rhodoksella häämatkalla. Lähes jokaisessa kuvassa näkyvä vyö on Gina Tricot'sta.

Nyt täytyy kaivaa maksimekko taas esiin tälle kesälle. Käyttökertoja on varmasti vielä jäljellä. Kuitenkin olen iskenyt silmäni By Malene Birgerin mustaan maksimekkoon. Oih. Tarvitsisinkohan myös sen?
black maxi


8 kommenttia:

brb bob kirjoitti...

Hei hienoa, juuri mitä tarvitsen! Olen tässä metsästänyt sitä tämän kesän maksimekkoa, mutta kaupoissa ei ole valikoimaa. Mekkojen pituudet tuntuu nyt olevan siltä väliltä, ja ainut mekko, jota maksimekoksi kutsuisin, oli Lindexin juhlavampi mekko, jota en normaalikäytössä pitäisi.

Johanna kirjoitti...

Ehdottomasti! Mekkoja ei koskaan ole liikaa, saati maksimekkoja... Ja nyt sait minuunkin tartutettua maksimekko-kuumeen. Tosin, kuinkahan se toimii tällaisella hukkapätkällä?

Tinde kirjoitti...

Voi suosittelen lämpimästi. Tuo musta on myös todella monikäyttöinen ja sen voi muokata asusteilla ja väreillä tosi moneen eri tyyliin. ..taidan tosiaan tarvita itsekin sellaisen :D

Tinde kirjoitti...

Johanna: Varmasti hyvin. Eihän mullekaan ole tätä vartta siunaantunut kuin vähän päälle 160 senttiä :)

Ulla Nikula kirjoitti...

164 cm pituutta ja maksimekkojen kanssa aina tolppakorot jalkaan. kompuroinniksihan tuo menee, mutta näyttää sikahyvältä. :D

Mimmi More To Love kirjoitti...

Uskomaton juttu, mutta postasin just äsken maximekosta, jossa olen juminut juuri yli viikon täällä Savossa :D Ja sitten tulen lukemaan tän! Tuo sinun on myös täydellinen, itse olen kuolaillut tuota mustaa myös...

Tinde kirjoitti...

Joo, hankintaan menee :D

Näköjään joku maksimekkokuume on nyt laajemminkin liikkeellä. Se Mimmin sininen on aivan herkullinen myös!

Anonyymi kirjoitti...

Maksimekkoko on nyt se juttu, jota kannattaa alennusmyynneistä metsästää?
Tiina, voisit itse asiassa tehdä kokonaan oman postauksen parhaista vinkeistä kesän alennusmyynteihin :-)