torstai 7. kesäkuuta 2012

Juhlatunnelmissa.

 Ok. Nyt viimeinen maisterinjuhlahehkutus. Viikko on mennyt aivan älyttömän nopeasti ja työnteko sekä harrastukset estävät bloggaamisen turhan tehokkaasti. Olen aloittanut ruotsin kurssin, joka kestää vielä pari viikkoa. Viikonloppuna olen menossa nykytanssikurssille. Oopperasta olen nauttinut sunnuntaina ja maanantaina. Huoh. Tässä nyt kuitenkin pari juhlakuvaa.
 Miten tuo laittaminen ja kokkaaminen kuitenkin ryöstäytyvät aina käsistä? Aioin laittaa vain vähän jotain. Simppelit kahvit. Minulle taitaa olla fyysisesti mahdotonta tarjota vieraille sumppia ja pullakranssia.
 Keittiössä uudet verhot ja matto. Tuoleja odottelen saapuvaksi postissa ennen juhannusta!
 Menu: Salaattibuffet, cocktailpaloja (savulohi, katkarapu, kinkkupiirakka), soijarouhepiirakka, marsipaanipäällysteinen kakku, Grasshopper pie, Milenan kuppikakut (mokkapala, marianne, sitruuna), muuta pientä... Kukaan ei ainakaan valittanut nälkäänsä. Ja työkaveritkin ovat saaneet alkuviikosta osansa! (sekä minun että Mikon)
 Ja aika paljon meille mahtui porukkaa. Makuuhuoneissa oli yhtä ruuhkainen tilanne. Vieraskirjaa en tajunnut ottaa esiin, mutta arvioisin, että noin 70 vierasta lauantain aikana meillä vieraili.
Mikko oli skumppamestari.

Kiitos vielä muistaneille!

3 kommenttia:

SaraCupCakez kirjoitti...

Oiiiii, miten hyvän näköiset tarjoilut! :) Ja onnea paljon maisterille, kyllä sitä kelpaa hehkuttaa! :)

Jenna kirjoitti...

Oi miksi OI MIKSI!!?? En voinut löytää jostain aikaa tulla syömään noita herkkuja viime lauantaina!! Murr...

Mimmi More To Love kirjoitti...

Onnea vielä Tiina! :)

Voi olisinpa ollut noissa juhlissa mukana :P