keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Eames DSW Chair.

Kuljetusfirma toi viime viikolla kuusi uutta tulokasta. Muistion laatiminen oli töissä vielä kesken kun sain tekstiviestin, että uudet perheenjäsenet odottavat minua autotallissa. Sain vain vaivoin pidettyäni itseni toimistolla neljään asti.

Lupaan postailla näistä klassikkotuoleista vielä lisää. Tässä kuitenkin esimakua klassisista Eamesin DSW -tuoleista. Love, love, love them!
Ja ovat vielä niin hyvät istuakin. Edelliset tuolimme olivat käytössä pari vuotta. Saimme ne Mikon veljeltä väliaikaisratkaisuksi, ne olivat peräisin Citymarketin ruokailuryhmästä, jossa pöytä ja neljä tuolia kustansivat 199 euroa. Laatu oli todellakin sen mukaista.
Mutta nyt kaikki on muuttunut. Tervetuloa meille Eamesit!

6 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Näyttääpä hyvältä, sopii tosi hyvin tuohon pöytään. Meillä on vähän samantyylinen ruokapöytä, mutta tuolit ovat todella massiiviset. Tuollaiset Eamesit keventäisivät ilmettä kummasti!

Kehunpa tähän samaan postaukseen sinun kirkkaan pinkkiä soaked in luxury-mekkoa. Aivan ihana! <3 Onko tämän vuoden malli? Mulla on hakusessa kaverin juhliin joku tuon tyylinen... Tulee kalliiksi tämä sinun blogisi seuraaminen. ;)

Tinde kirjoitti...

Elämä on :D

Tämän vuoden malli on kyseessä, nappasin mukaani Tampereen Duetosta, eikä hintaakaan ollut kuin 70 euroa. Huhujen mukaan on ollut myös tumman sinisiä, mutta en ole missään niitä nähnyt. Enkä itse asiassa tätäkään mekkoa muualla, vaikka olen kyllä katsellut. Mutta toivottavasti siis jostain löytyy! On kyllä ihana :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän näköiset tuolit. Pitäisi meidänkin hankkia uudet, sillä meidänkin ruokaryhmä kärsii 199€ syndroomasta eli huonosta laadustta.
T.iida

Mimmi More To Love kirjoitti...

I-HA-NAT!!!

Jonna kirjoitti...

Ihanat ihanat tuolit. Mistä tilasit?

Jonna kirjoitti...

Ihanat ihanat tuolit. Mistä asti tilasit nuo kaunokaiset?