maanantai 19. joulukuuta 2011

Joulutoiveita.

Huoh mikä viikko taas takana. Kotiuduttiin juuri Tampereelta Mikon kanssa, takana jouluostoksia, ravintoloita, ystäviä, kulttuuria ja muuta mukavaa. Eilen käytiin Marian kanssa myös Tampereen Tuomiokirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja. Niin ihanaa ja tunnelmallista!

Jouluun on tosiaan enää pari hassua päivää ja tässä postauksia keksiessäni havaitsin, että ehkäpä minunkin pitäisi tehdä joulutoivelista. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Toiveissa siis:

xmas

muotiosastolta, musta dkny:n cozy, Alexander McQueenin pääkallohuivi, Campomaggin reilummankokoinen viikonloppulaukku pyörillä (kun työpaikka keväällä löytyy, olen jo luvannut tämän lahjaksi itselleni. niin upea, että pökerryttä!) sekä jo pari vuotta himoitsemani Marc by March Jacobsin Petal to the Metal -pikkulaukku.

Kotiosastolta voisin ottaa meille seuraavaa:
xmas2

Iittalan suuret kastehelmi -lautaset ovat ruvenneet puhuttelemaan. Kirkas on klassikko, mutta harmaa myös ihana. Haluaisin näitä kattauslautasiksi. Iittalan Mango -aterimia minulla jo on, mutta jälkiruoka-aterimet vielä puuttuvat. Valmistushan on jo lopetettu, joten jossain vaiheessa näitä täytyy varmaan metsästää huuto.netistä. Marimekon aivan ihanat siirtolapuutarha -astiat houkuttelevat niinikään. Kiva idea on ostaa muutamia kipaleita ja käyttää tarjoiluastioina. Le Creuset'n pata on pyörryttävä. Tarvitsen sellaisen ehdottomasti jossain vaiheessa. Näitä katsellessa vähän harmittaa, ettemme tehneet häälahjalistaa!

Mutta kuitenkin...
xmas3

Ihaninta joulussa on yhteinen aika ja kiireettömyys. Aattona käydään ensin Mikon perheen luona, ilta vietetään minun kotonani. Ehkäpä 25 päivä voidaan viettää villasukissa toistemme kainaloissa katsoen jotain dvd-boksia maratoonina ja syöden konvehteja.

Joulu on ihan parasta.

Ei kommentteja: