keskiviikko 31. elokuuta 2011

Päivän hullutus.

lv girl

Ihan yllättäen minuun on iskenut kamala Louis Vuitton -kuume! Tämä on todella ihmeellistä, koska en todellakaan ole monogrammikuvion ystävä, eivätkä kuuluisat LV-laukut aiheuta sydämentykytyksiä. Kuitenkin mielessäni on kaihertanut ihana LV -shaali tässä harmaan sävyssä (oikeastaan sävy Beige, vaikka huivi ei varsinaisesti beige olekaan). Tänään Helsingissä ollessani piti oikein käydä hypistelemässä sitä. 350 euron huima hinta sai minut vielä empimään ostopäätöstä (....), mutta taas on polte!

7 kommenttia:

janika kirjoitti...

apua! toi on ihana! näyttää niin pehmeeltä ja ylelliseltä, ah.

Hanna kirjoitti...

Feikki Louis Vuitton on melkein yhtä paha ku Burberry ja kukaan, joka näkee kellään mitään Louis Vuittonia ei pidä sitä aitona. Susta tulee siis Chavette jos käytät tota..

Ei vaan, toi materiaali näyttää tosi kivalta ja toi näyttää viihtyisältä, mutta en mä vaan Louis Vuittonista olisi valmis maksamaan ku se on niin Chavien suosiossa. Kaikilla jalkapalloilijoiden vaimoilla on Louis Vuittonia.

Elli kirjoitti...

Voisin kuvitella etta mun oma sisko heittas jotain samanlaista kommenttia ku Hanna, jos oisin ostamassa LV:n huivia. :D <3

Kivannakonen on mutta onhan se aika kova hinta tuo 350 eukkaa. Sillahan saa jo varmasti esim. sata kiloa Fazerin sinista tai akkilahdon jonnekin lampimaan.

naana kirjoitti...

Uusi lukija täälä! Löysin kivan blogisi eilen. :)

Tosi ihana huivi, vaikka hinta onkin suolainen. :/ Tosin omistan yhden (aidon) LV laukun ja maksoin siitäkin maltaita ja on sen arvoinen=ikuinen.

Mukavaa viikonloppua! <3

Tinde kirjoitti...

Ihanaa uusi lukija! Tervetuloa Naana :)

Merkkituotteissahan juurikin ihastuttaa tuo "ikuisuus". Haluaisin kyllä uskoa, että kun panostaa oikeaan laatuun (kashmirhuivit olivat muuten yli 500 euroa, tuo villasilkkisekoitus "vain 350), niin esine myös kestää aikaa ja kulutusta. Eivätkä klassikot vanhene tyyliltäänkään. Huoh. Onneksi klassikkoja on myös myynnissä jatkossakin, että ehtii laittaa roposia säästöpossuun.

Hannalle tiedoksi, että jätän LV -huivit brittejen matkoilla kotiin :D

Heidi kirjoitti...

Ei Tiina, ei!!!!!! Älä astu LV ansaan!!! :D

Tinde kirjoitti...

:D