torstai 4. elokuuta 2011

Nyt sitä saa!

Vain kuukausi tämän valituksen jälkeen sushiravintola Kino Sushi avasi ovensa Kokkolan keskustassa. Tarkoitus oli käydä testaamassa raflaa heti avajaispäivänä, mutta avajaislauantaina ruoka olikin loppunut kesken! Asuntomessuhärdellin takia ensimmäinen visiitti lykkääntyi tänne asti, mutta better late than never! Kino Sushien jälkeen kävimme katsomassa Super 8 -elokuvan.

Mmmm.....
Ruokalista oli hauska sähköinen tabletti.

Palvelu oli lähinnä englanninkielistä ja äärimmäisen iloista ja ystävällistä. Pöytäseurueemme toinen puolikas oli hieman myöhässä ja odotellessa saimme lohisashimia. Nam! "Just for friends" sanottiin, kun sashimi saapui pöytään.
Medium -ateriä näytti tältä. Otimme sen puoliksi ja lisäksi maistui salmon hand roll.


Mumsmumsmums..
Hand roll syödään muuten käsin (ja niin voi syödä myös sushit, mikäli syömäpuikkojen käyttö ei tunnu luontuvan). Sushithan laitetaan kokonaisena suuhun ja sitten mutustellaan. Parempi käyttää sormia kuin esim. veistä ja haarukkaa!

Ylipäätään sanoisin, että Kino Sushi tarjoaa oikein pätevää perusshusia. Kaltaiseni hard core sushikäyttäjä nauttii kaikenlaisista erikoishärpellyksistä, joissa on mätiä ja vaikka friteerattua kesäkurpitsaa, mutta tämä tyydytti sushinnälkäni tältä erää oikein erinomaisesti. Käykää ihmeessä kokeilemassa! Mikäli sushi vielä epäilyttää, voittehan tilata kolmella eurolla vaikka kuuden lohisushin setin ja maistella sen väli- tai alkupalana.

Jeee!! Kokkola on nyt virallisesti 2000 -luvulla!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toinen puolikas pöytäseurueesta yhtyy kommentteihin. Pitää ehdottomasti mennä vielä kokeilemaan niitä eksoottisempiakin vaihtoehtoja. :)

Anonyymi kirjoitti...

Toinen puolikas pöytäseurueesta yhtyy kommentteihin. Pitää ehdottomasti mennä vielä kokeilemaan niitä eksoottisempiakin vaihtoehtoja. :)

Hanna kirjoitti...

oliks niilla inaria ja jotain vegesettia

Satu H kirjoitti...

minen oo syöny ikään sushia.. pitäis varmaan joskus uskaltautua.

Anonyymi kirjoitti...

Hanna: Kuvia katsomalla tämäkin selviää.

Tinde kirjoitti...

Oli juurikin inaria. ja se oli ihan superhyvää! Muutakin vegasushia löytyi :)

Tinde kirjoitti...

*vegesushia*