tiistai 30. elokuuta 2011

Ja vielä alkaa uusi aika.

Joskus ystävän kanssa käy niin, ettei tule soiteltua tai vaihdettua kuulumisia pitkäänkään aikaan. Sitä potee huonoa omatuntoa ja kynnys ottaa yhteyttä nousee koko ajan korkeammaksi.

Lopulta sitä sitten ottaa puhelimen käteen, hurauttaa auton ystävän talon eteen tai vaikka lähettää viestin facebookissa. "Hei, miten menee?". Ja juttu lähteekin käyntiin niin hyvin, että tuntuu kuin ei oltaisi oltu erossa päivääkään.

Minulle kävi blogin kanssa vähän näin.

Mutta nyt on taas syksy, nyt voin luoda itselleni jonkinlaisen arjen ja siihen arkee kuuluu blogi! Toivottavasti päivittäin! 
Toinen uuden blogiajan alkua kruunaava tapahtuma oli huomenlahja rakkaalta aviomieheltäni (edelleen niin outoa, että minulla on sellainen!!!!!) Tämä huomenlahja näkyy näissä kuvissa, uudenkarhea Canonin järkkäri EOS 600D (joo, en todellakaan tiedä mitä se tarkoittaa..). Kuvien laatu tulee siis nousemaan aivan eksponentiaalisesti - tästä todisteena tietysti nämä PhotoBoothin kuvat junasta. LOL.

Takana siis elämäni kevät ja kesä. Edessä elämäni syksy - näillä näkymin viimeinen syksy opintojen parissa. Kiitos, että vietätte sitä kanssani.

Pusss,
Tinde

2 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Akku jäi tänne kokkolaan joten nyt tosta kamerasta ei taida olla oikein iloa. Tai onhan siitä kun se on niin siisti :D

Tinde kirjoitti...

Hahah! huomasin tänään seminaarissa, että akkukolo oli tyhjä! Kyllä vähän otti päästä.... :D