keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kuinka pakata rantalomalle?

Sunnuntaina starttaa kauan odotettu kesäloma/häämatka. Mikon kanssa meillä on tarkoitus viettää kunnon pitkä kuherruskuukausi tammi-helmikuussa, mutta toissapäivänä varasimme äkkilähdön Kreikkaan viikoksi. Rodoksen saarella odottaa Falirakissa all-inclusive -hotelli, jota voi ihastella täällä. En ole itse koskaan ennen ollut tuollaisella all-inclusive -lomalla, joten vähän kauhulla odotan mahtuvatko jalkaan yhdetkään housut paluun aikaan!

Ravintolakokemuksiin kuuluu: amerikkalainen buffetaamiainen, continental buffetaamiainen, lounas- ja illallisbuffet, lounas ja illallinen tarjoillaan ala cartena myös meksikolaisessa, italialaisessa, kreikkalaisessa ja aasialaisessa ravintolassa. Lounaaksi on mahdollista nauttia myös sushia. Tämän lisäksi hintaan kuuluu jäätelö ja crepe -baari, cocktail -baari, pubi sekä rantabaari, jossa cocktaileja ja pikkupurtavaa! Ja lompakkoa ei tarvitse ottaa mukaan minnekään! Apua!!!

Pakkaamista pitää kuitenkin vähän miettiä. Tässäpä ranta-asu, jossa voi ihan hyvin viihtyä koko viikon!
Beachy girl


Bikinit, rantamekko, havaianakset, hattu, deodorantti, aurinkorasva, huulirasva, luettavaa, juotavaa ja tietysti pyyhe.

Näiden lisäksi varmaan ihmetyttävät ylänurkassa komeilevat pyöräilyshortsit. Siis PYÖRÄILYSHORTSIT! Kyllä, rakkaat lukijat, näette aivan oikein. Helteillä yksi inhottavimmista kokemuksista on se, kun reidet hiostuvat. Tältä pelastavat kevyet pyöräilyshortsit! Niitä myydäänkin nyt joka puolella, omani löysin Sokokselta.

Lisäksi mukaan on aiheellista pakata kevyt pashmina tai iso huivi, joka suojaa auringolta tai lämmittää illalla.

Olen melkoinen matkahifistelijä, joten pakkausprosessista varmasti vielä lisäpostausta tulossa. Ihan kohta on sunnuntai!

Pusss!!

Ei kommentteja: