sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Yksin kotona.

Jos jostain syystä on jäänyt epäselväksi, että kesäni on hektinen, niin korostan sitä vielä. Olen tosiaan töissä Kokkolan asuntomessutoimistossa. Messut alkavat 15.7 ja tekemistä ennen sitä on aivan mielettömästi. Messujen aikana olen siellä kiinni joka päivä, lukuunottamatta omaa hääpäivääni, joka on messujen viimeinen lauantai. Tämä viikonloppu edustikin viimeisiä vapaapäiviäni ennen häitä. Huh. Ajatuskin ahdistaa. Miten tämän arvokkaan vapaapäivän voisi käyttää hyödykseen, kun poikaystäväkin sattui olemaan poissa kotoa?

1. Aamun ja päivän siivosin. Äiti ja pikkuveli tulivat avuksi. Kiitos!

2. Pedikyyri ja manikyyri.
Essietä sormiin ja Mavalan Freshyä varpaisiin.
3. Aloitin hammastenvalkaisuohjelman.
4. Perusteellinen itserusketusrutiini. (näitä toki edelsi suihku, jossa kuorinta-aineet ja partahöylä sauhusivat)
5. Päivitä hääkirja ja vieraslista.
6. Mene nukkumaan puhtaisiin lakanoihin.
Noin. Siinä se vapis sitten olikin. Tänään tanssiharjoitukset pitkästä aikaa, sitten kuntosalille. Ensi viikon tiistaina haen Tampereelta hääpuvun! Tekeminen on mukavaa, mutta joskus tuntuu, että tarvitsen assistentin!

8 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Siksi sinulla on kaasot beibe! Nakita kun tulee hommaa! Voimia ja puss ja hal!

Ulla kirjoitti...

ihan vaan tällasia tavallisia ystäviäkin voi pyytää apuun! ja pihlahan oli mitä loistavin assari, om du minns. :)
kohta nähdään kulti!

Tinde kirjoitti...

ihania ihimisiä! kyllä niitä hommia vielä tulee :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mistä noi Tampere-aiheiset tyynyliinat on ja minkä hintaisia? Aika kivoja!

Tinde kirjoitti...

Nuo ihanat tyynyliinat löytyivät hataanpään valtatieltä, Taito Shopista (Koskikeskusta vastapäätä). En muista tekijää (liikkeessähän on monenlaista tuotetta eri valmistajilta) mutta hintaa TRE-tyynyillä oli n. 20 e /kpl. Printtiä oli mustana, vihreänä ja pinkkinä. Tyynyliinat ostin itse asiassa niin, että näsin neula -liinan n. 2 vuotta ennen tuota luotitornin liinaa. Eli pysyvistä valikoimista löytyy :)

http://www.taitopirkanmaa.fi/Taito-Shop/fi

Heidi kirjoitti...

Tsemppiä Tiina messuemäntä töihin ja ihanaisia viimeisiä esiaviollisia viikkoja! Koita saada nautituksi joka hetkestä. Ilon kautta ja hyvällä sykkeellä <3

Heidi kirjoitti...

ps. jos haluat joskus ammattilaisen tekemään valkaisuun niin suosittelen ystäväni Saran SmileSpata! Multa saa halutessaa alennuskuponkeja :) http://www.smilespa.fi/

Tinde kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Vitsi kun oisin tiennyt vähän aiemmin, niin oisin kyllä tullut tampereella käymään valkaisussa! (ehtiihän sitä vielä syksylläkin, mutta häitä ajatellen voi tehdä vähän tiukka...)
Mutta hymyhän lähtee silmistä! :D