sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kate gets married.

Kate Moss voi herättää meissä monia erilaisia muistoja ja mielikuvia, mutta onni hälle suotakoon. Kate oli eilisissä häissään mitä kaunein morsian. Itse olen hulluna tuohon ihanaan 20 -luvun henkiseen huntuun! Ja Kate näyttää hyvältä yöpaidassakin! ..omassa puvussa on turvauduttava hieman tukevampaan rakenteeseen...

Vai mitä mieltä olette? Toimiiko Katen häätyyli?

John Gallianon suunnittelema hääpuku toimii hyvin yhteen pienten morsiusneitojen mekkojen kanssa. Jami Hincen kaksirivinen, vaaleansininen (vai harmaa?) puku kuulostaa kamalalta, mutta näyttää helkkarin hyvältä. Asenneko siinä ratkaisee??
Tämä huntu on niin ihana, että pökerryn! Sekä puvussa, että hunnussa on juuri sopivassa suhteessa paljetteja ja koristeluja. Me likey.
Morsiamen paras asuste on tietysti rakastunut katse ja kiihkeät suukot! Onnea Jamie ja Kate!

... ja lisättäköön vielä, että eilisistä häistä - tarkoittaen Kate Mossin häitä vs. Monacon kuninkaallisia häitä, nämä Jamien ja Katen häät voittavat varmasti tunnelmassa 100-0! Jos jotain voi sanoa, niin Kate osaa ainakin bailata! (Niin osaa varmasti Albertkin - siitä kertovat ainakin lukuisat aviottomat lapset, joista huhujen mukaan yksi on parhaillaan tuloillaan. Hyi!)

Ei kommentteja: