keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Hääpukumatka.

Keskellä kaikkea hässäkkää, on tarpeen kuitenkin irtautua sen verran, että saa haettua hääpuvun kotiin. Tiedossa on yleisesti, että nyöreillä kiinnitettävää pukua on suhteellisen hankalaa sitoa itse, joten nappasin kaasoni Milenan mukaan retkelle ja lähdimme päiväksi Tampereelle. Puvun sovitus oli sopivasti klo 11 ja sen jälkeen Fragolassa ahkeroitiin muutama tunti. Siinähän jäi meille aikaa tehdä kaikkia suosikkiasioita: shoppailla alennusmyynneissä, käydä lounaalla the Grillissä, kakulla ja kahvilla Le Famillessa ja nauttia ylipäätään Tampereen hulinasta.

Meistä oli erittäin hyvä idea ottaa kaksi kakkupalaa ja syödä ne puoliksi.
Tässä vielä mudcake oikein läheltä. mmmm...
Ja tässä vielä mansikkakakkukin. Mmmmm....

Kaasokin naatiskeli. Äideille tekee muuten hyvää päästä välillä vähän humpsuttelemaan, vaikka kotiin soittaisikin muutamaan otteeseen :)
Ette ymmärrä, kuinka paljon tekee mieli näyttää mitä täällä sisällä on!!!!

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

No sit se olit sie, kenet näin eilen Ikean pussin kanssa Keskustorilla! Olit niin kaukana vaan, etten voinut huutaa perääsi :/ Maltan tuskin odottaa, että näen hääkuvianne! Olet varmasti lumoava morsian!

Tinde kirjoitti...

Kiitos Heidi! Oisit kuule kailottanu vaan :D

Aika iso pussi saatiin tosiaan, mutta onneksi tuo ompelija vinkkasi, että ikean kassiin hääpuvun saa rullalle, joten ei tarvi noin pitkänä kannella.

Kohta ne juhlat on! Aika menee vain aivan hirveän nopeasti!