tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tinde piristää itseään sinkkuviikon kunniaksi.

Voih. Palasin vihdoin saikulta sorvin ääreen, mutta musertava väsymys vaivaa edelleen. Lisäksi vein Mikon juuri juna-asemalle; ovat pojissa lähdössä viikoksi Prahaan. Tekstiviesti Niemen kultasepänliikkeestä tuli tänään siis todella tarpeeseen. Thomas Sabon höyhenrannekoru oli viimein saapunut!
Tässä kuvassa muuten näkyy kihla-vihkisormuskombo. Kyselin neuvoa varmaan puolitoista vuotta sitten, enkä ole esitellyt sitä, mihin päädyin! Aargh, bad blogger, bad!
Bongasin hopeisen rannekorun jo keväällä ja ihastuin siihen välittömästi. Jostain syystä höyhenet puhuttelevat - mikä on erikoista, koska minulla on lievä lintufobia. Nyt kuitenkin haaveilen jo mätsäävistä korvakoruista (voi ihailla täällä).
Tilasin korun jo kesäkuun alussa ja sen saapumiseen kului muutama viikko. Netistä sen ehkä olisi voinut saada nopeammin, mutta palveluahan ei päihitä mikään. Lisäksi kultasepältä saa pohjalaiseen tapaan hyvän alennuksen. Rannekoru oli 19 cm pitkä, joka tarkoitti sitä, että se meni kiinni, mutta oli aika nafti. Kultaseppä lisäsi ketjuun kaksi senttiä ja nyt koru istuu todella kauniisti.

Noin. Hieman blingblingiä yksinäisen viikon iloksi. Tätä ihaillessa ilta sujuu rattoisasti!

Hyvää matkaa pojille - käyttäytykää ja muistakaa ostaa tuliaisia!

Pusss!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Upea koru!