keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Eurooppalainen ruokatori saapui Kokkolaan.

Jestas mikä päivä takana. Kaiken hässäkän lisäksi sain eilen sairaslomaa ja lepäysmääräyksen, mutta onneksi saatiin ruokatori maailmalle. Tänään piti kuitenkin käydä vähän katsastamassa tilannetta ja nauttimassa tunnelmasta.

Ja uskomattoman hyvinhän tuo ruokatori pyörähti käyntiin. Olen ihan ymmyrkäisenä väenpaljoudesta sekä siitä uskomattoman positiivisesta palautteesta, jota ihmisiltä on päivän mittaan saanut kuulla! Tässä hieman tunnelmia:
Ruokatorin virallinen alkamisaika oli klo 12, mutta startti koettiin jo lähes tuntia aiemmin väenpaljouden takia. Torivieraita riittikin aamupäivästä aivan iltayhdeksään asti. En muista milloin kävelykeskustassa olisi ollut näin paljon elämää!
Katsokaa nyt Rantakatua! Mistä tätä porukkaa oikein riittää?

Philippe Doniol sai muiden yrittäjien tapaan painaa töitä koko pitkän päivän. Oliivit ja saippuat tekivät kauppansa (jouduttiin jopa värväämään paikan päältä kaksi työntekijää avuksi!)
Saippuakoju tuoksuu ihan huumaavalta. Käsin tehdyt ranskalaiset saippuat ovat kauniita; lisäksi jokaiselle iholle löytyy sopiva yksilö.
 Jääkahvia ja muita virvokkeita.
Nämä laukut ovat aivan herkullisia. Nyt on ostoslistalla yksi iso ja värikäs kori/laukku, joka voisi toimia vaikka lehtikorina.
 Yksi nuori ja muodikas torivieras mätsää aika hyvin..
Patongit olivat hittituote Kokkolassakin. Noista huumaavista tuoksuista on vielä kerrottava sen verran, että koko torin pituudella on nautittavaa kaikille aisteille. On myös erittäin helppoa imeytyä klassiseen suolaista-makeaa-suolaista -kierteeseen.
 Ja jonokin oli ihan kunniallisen mittainen.

 Uupuneita, mutta onnellisia.

Ali löysi Kokkolasta ystävän.

Ja vaikka tori oli täynnä toinen toistaan iloisempia ja ihanimpia ihmisiä, päivän upein torivieras piipahti iltasella seurueineen matkalla Kalajoelta kesämökille. Mimmi More to Love ehätti onneksi Kokkolaankin maistelemaan churroja, kiitos käynnistä kaunotar!
6 kommenttia:

Mimmi More To Love kirjoitti...

Kiitos viimeisestä! <3 Oli mahtia piipahtaa ja vetämäsi kaupunkikierros erityisesti keräsi kehuja vielä äsken mökilläkin :)

SaraCupCakez kirjoitti...

Näyttääpäs ihanalta! Tulispa tänne Lahteenkin tollanen! :)

Tinde kirjoitti...

Mimmi: lasku tulee sitten perästä ;) Kiitos vielä käynnistä <3

Sara: rohkeasti vain järjestelemään! Vinkkaahan vähän kaupungin johdolle ja yhteystiedot löytyy kyllä vaikka täältä.

Tanja kirjoitti...

Ruokatori oli aivan ihana!! Kävin tänään piipahtamassa paikanpäällä ensimmäistä kertaa ( ja ystävä oli paikalla jo kolmannen kerran :P) Ihanaa että Kokkolaan saadaan vähän eloa.

Anonyymi kirjoitti...

Ruokatori oli kyllä oikein ihana, harmi että ehdin käydä vain kerran, useampikin visiitti olisi ollut mieleen! Ensi vuonna uudestaan vain!

Piia

Hanna kirjoitti...

milloin taas soitat mulle?