maanantai 21. tammikuuta 2013

TV-shopin ihmerintaliiviarvostelu.

Kun syksyhankinnoissa paljastin tilanneeni tv-shopista tutut ihmeliivit, sain useita pyyntöjä eri foorumeilla, että kertoisin kokemuksistani.

Syy tilaamiseen on siis raskauden aikana muuttuva liivikoko sekä tarve saada kotona ja öisinkin käytettävää tukea rinnoille. Kartoitin erilaisia ostos-tv -vaihtoehtoja - niitähän on kai kolme erilaista. Päädyin puhtaasti hintaperusteisesti Best Directin Comfortisse Bra -liiveihin, joita sai n. 60 eurolla 6 kpl (postikulut mukaan luettuna). En missään nimessä odottanutkaan, että liivit lunastaisivat kaikki noissa absurdeissa mainosvideoissa luvatut asiat. En myöskään kuvitellut, että liiveissä voisi oikeasti lähteä vaikka juoksulenkille! Toimitusaika oli n. 2 viikkoa ja mielestäni tuo hinta oli superedullinen. Eihän huonompilaatuisiakaan pehmoliivejä saa kaupasta kympillä kappale!

Tilasin kaksi tällaista settiä. Perusvärien lisäksi toisen setinhän olisi voinut ottaa myös jossain värikkäissä optioissa, mutta ne eivät houkutelleet minua. Persikka ja minttu eivät kuuluneet suosikkeihini 90 -luvulla, eivätkä kuulu edelleenkään! Omat settini ovat koossa xl, joka oli toiseksi isoin. Koko on ollut tosi hyvä, vaikka onkin toki vaikea arvioida, miten iso ero koon pienemmässä tai isommassa mallissa olisi ollut. Huomionarvoista tilaajalle on, että liivejä ei voi avaamisen jälkeen enää palauttaa. Jostain syystä näitä ei siis ole mahdollista sovittaa ja vaihtaa.

Sanoisin, että tv-shopliivit ovat olleet positiivinen yllätys. Ne eivät toki anna samaa muotoa ja terhakkuutta kuin hyvin istuvat kaarituelliset liivit, mutta sitä oli mielestäni lähtökohtaisesti turha odottaakaan. Minulle on kuitenkin ollut vaikeaa löytää kupeista riittävän isoja juuri tällaisia kotoiluliivejä, jotka antaisivat kuitenkin sopivasti tukea. Nyt kun koko on ollut muuttuva, nämä ovat olleet hirveän kivat vetää päälle. Ja tuntuvat päällä tosi hyviltä ja miellyttäviltä. Vaikka lenkille en näitä laittaisikaan - enkä toki nyt muutenkaan ole paljon juoksulenkeillä viime aikoina käynyt! - olen pitänyt näitä päällä kun vietän joka-aamuisen mammajoogasessioni.


Sanoisin, että meille yli E-kuppia käyttäville on hyvä idea vetää kahdet liivit päällekkäin silloin kun aikeena on poistua kotioloista. Paitojen alla nämä näyttävät ihan hyvältä ja kaksilla liiveillä saa riittävästi tukea liikkumiseen ja riittävän napakan muodon paitojen alle.

Tässä siis omat arvioni ja kokemukseni liiveistä. Ei mikään ihmetuote, mutta voin kyllä lämpimästi suositella kunhan odotukset ovat realistiset. Hintansa puolesta tosiaan voi tilata satsin vaikka ihan kotioloihin ja kesämökille käytettäväksi! Luulen, että jäävät käyttöön mamma-ajan jälkeenkin. Kuitenkin haluan vielä painottaa, että nämä eivät missään nimessä korvaa laadukkaita, oikean kokoisia ja oikean mallisia kaaritukiliivejä!

Kysykää, jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan! Mammaliiveistä täytynee myöhemmässä vaiheessa kirjoittaa oma postauksensa.

5 kommenttia:

Piparminttu-Pipsa kirjoitti...

Olispa itekin tajunnut odotusaikana!

Anonyymi kirjoitti...

Tää blogi on niin kiva, odotan aina innolla uutta postausta. Taidan mennä itsekin tilaamaan nuo ihmeliivit. Tsemppiä loppuodotukseen! :)

Minna kirjoitti...

Kiva esittely, kiitos! :) Yhtä asiaa jäin miettimään: Tuossa neuvotaan tilaamaan yhtä kokoa isommat liivit kuin normaalisti käyttäisi. Ovatko nuo siis jotenkin pinkeitä, mitä olet mieltä? Itse aprikoin M- ja L-kokojen välillä. Vaikka rinnanympärykseni sopii paremmin L:ään, ympärysmittani rintojen alta on kuitenkin kapea ja urheiluliivit ovat usein siitä kohtaa liian löysiä...

Tinde kirjoitti...

Hei Minna!
Vaikea tosiaan arvioida noita kokoja kun piti tilata se yksi.. Normaalisti nettikaupasta oisin varmaan tilannut rinnakkaiset koot ja palauttanut toisen. Toisaalta oma kokokin on ollut niin joustava käsite, että en edes tiedä mikä oma t-paitakoko tällä hetkellä on!
kuitenkin sanoisin, että eivät ole mitenkään erityisen pieniä tai napakoita kokoja. Sinuna ehkä valitsisin sen M-koon, koska olin itse todella positiivisen yllättynyt siitä, että rinnat tosiaan mahtuivat näihin!
Mukavia liivihetkiä :)

Bra nightmares kirjoitti...

Onpa kiva nähdä tällainen postaus! Nuo ovat varmaan mainioita yö/himahengausrintsikoita. Itsekin etsin kipeästi kaarituettomia liivejä kotikäyttöön, ja tuontapaiset minulla onkin jo, mutta saisivat kyllä panostaa vähän liivien ulkonäköönkin... :S