maanantai 26. marraskuuta 2012

Syksyn hankinnat.

Muistatteko kun aiemmin syksyllä haaveilin kaikista ihanista syyshankinnoista? No, yllättäen en ole hankkinut noista alkusyksyn haaveistani MITÄÄN. Mitä olen hankkinut sen sijaan?

Varmaan olette kuulleet, että äitiys muuttaa ihmistä. No, tuleva äitiys muuttaa myös. Seuraava on masentavaa luettavaa. Tässä kattava lista syksyn 2012 hankinnoistani.

 - Crocksit. Ei, en laske leikkiä.

Puolustukseksi on kerrottava, että nämä ballerinamallit eivät mielestäni ole aivan niin kuvottavan rumat kuin ne originaalit. Käytän näitä töissä.

- Tukisukat. Eivät ole vielä tulleet ja kyllä vain, ne on tilattu mittatilauksena. Kuinka surullista, että yksi harvoista custom -tuotteistani ovat terveystukisukat! ..ajatus on liian masentava ajateltavaksi enempää. Moving on.

- Äitiyslegginssejä. Henkkamaukalta ja Asokselta.

- Muuta mustaa trikoota. Pitkiä toppeja Gina Tricotilta ja Selectediltä, isoja pikkuhousuja Sloggilta (ne leikkauksen aikaiset toipumispikkuhousut ovat muuten nyt käytössä taas!) sekä niitä ihmeellisiä tuubihameita, joita henkkamaukkakin myy.

- Äitiystakki. Polarn O. Pyretiltä monien mutkien kautta. Takinhankkimisoperaatio ansaitsee oman postauksensa myöhemmin. Nyt olen vain kiitollinen, että saan ulkovaatteen kiinni! Viipotin koko syksyn takki auki ja viluissani.


- Imetysliivit. Nyt normaalikäytössä. Mitkään vanhat liivit eivät sovi enää päälle.

- Alahuomiona edelliseen; olen tilannut tv-shopin comfort -liivit. Tai en tiedä, mistä puljusta ne tarkalleen ottaen ovat tai minkä nimiset, mutta olette varmaan nähneet niitä puolen tunnin mainoksia, joissa venyvät ja pehmeät liivit pitävät minkä hyvänsä tissin mukavasti sisällään. Yeah right. En usko pätkääkään, että kukaan sekopää voisi oikeasti käydä lenkillä ne "ihmeliivit" yllään. Toiveissa kuitenkin on, että voisin käyttää niitä kotioloissa ja öisin ja että ne mahtuisivat päälle koon muuttuessa suuntaan ja toiseen.

boring purchases

- Kosmetiikkaosaltolta mainittavaa: Bio-Oilia, jota hieron nykyään kutisevaan mahaani monta kertaa päivässä, Burt's Beesin Mama Bee leg & foot creamiä, jonka pitäisi vähentää turvotusta jaloissa (tuoksuu ja tuntuu muuten ihanalta). Ja sokerina pohjalla välilihaöljy, jota ruvetaan käyttämään viikolla 34. Tästä elegantimmaksi ulkomaisen nettikaupan kemppariostokset tuskin voivat muuttua!

- Ehkä ihanin ostokseni; joutsenen 60x80 cm untuvatyynyt. Raskaana olevan naisen suhde tyynyihin on jotain hyvin erityistä. Miehen on parasta ymmärtää olla tulematta naisen ja tyynyjen väliin. Tällä hetkellä tuntuu ihan kohtuulliselta, että minulla on käytössäni 5 tyynyä ja Mikolla yksi. Tarvitsen kaksi iso tyynyä, joiden päällä lepuutan jalkaani (entinen vatsalla nukkuminen on vaihtunut ähisevään kylkiasentoon ja puolen vaihtoon useita kertoja yössä - tarkemmin sanottuna aina yöpissan yhteydessä), yhden tyynyn, jota halaan, toisen pään alle ja kolmannen pään päälle (tätä tyynyä kutsun "kuorsaustyynyksi", jonka avulla saan miehen kuorsauksen vaimennuttua ja nukahdan yöpissojen välillä uudestaan).

Olen muuten kuullut jostain mystisestä hyödykkeestä nimeltään "vartalotyyny". En tiedä, mistä tällaisia voisi hankkia, mutta nimen perusteella tarvitsen sellaisen ehdottomasti mitä pikimmiten. Kuvailujen mukaan kyseessä on pitkän mallinen tyyny, joka tukee jalkaa, mahaa ja kättä. Korvaan Mikon tällaisella heti kun mahdollisuus tulee!

Todella osuvaa, että blogin nimi on mikä on. Tästä ihanammiksi neuvot tuskin voivat muuttua!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vartalotyynyjä saa niinkin elegantista kaupasta kuin Lidl :D

Mari kirjoitti...

Vartalotyynyn saa hankittua hyvällä tuurilla Lidlistä hintaan 12,95€. Tein löydön nyt syksyllä ja miestä harmittaa, kun ei enää öisin löydä minua sängystä, kun olen mennyt "hukkaan" tyynyn taakse. Tämä kapistus on kyllä ihan ehdoton näin raskaana ollessa ja ilmeisesti aika moni käyttää sitä imetystyynynä öisin nukkumisen rinnalla. Suosittelen siis todella lämpimästi tätä hankintaa, ei tarvitse taistella usean tyynyn kanssa nukkumista vaan saa ottaa yhden tyynyn kainaloon ja se yltää aina jalkoihin asti, niin maha ei jää lyttyyn alle :)

Tinde kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Lidliin siis :) Toivottavasti tämä tuote on pysynyt muuttuvissa valikoimissa mukana!

Heidi kirjoitti...

Voi apua, mitä kaikkee mulla onkaan vielä edessä!!! :D

Olen samaa mieltä kanssasi tyynyistä! Niitä pitää olla paljon! Jos Lidlistä ei löydy sitä raskaustyynyä, niin Ellokselta löytyy ainakin http://www.ellos.fi/ng-baby-raskaustyyny/343672?N=1z13ys4Z1z141o7&Ns=RankValue3|1&Nao=15

Pus!

Marluska kirjoitti...

Minäkin aikoinani lupasin itselleni, etten ikinä laita crckseja jalkaani. Mutta kun odotin esikoistani muutama kesä sitten ei jalkaani yksinkertaisesti mennyt mikään muu kenkä! Ja olihan ne mukavatkin jalassa. Itselläni oli myös ballerina mallit. Never say never :)

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on aivan ihana blogi ja minusta tuntuu että se on menossa vaan parempaan suuntaan♥♥

Anonyymi kirjoitti...

Sattuipa aika hyvä tuuri sulle, kun näköjään ne vartalotyynyt tulee tänään taas myyntiin Lidliin (:

Anonyymi kirjoitti...

kerrothan sitten, onko tv-shopin rintsikat hyvät? kerran jo melkein tilasin ikuisiin, punaisiin rintsikkapainaumiin kyllästyneenä, mutta en sittenkään. pelkään eniten sitä, että rinnat ei lopulta kuitenkaan mahtuis edes siihen l-koon liiviin. mutta ihanat ovat, jos kaikki luvatut ominaisuudet paikkansa pitävät!

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole totta... Onneksi olkoon raskaudesta <3 Kävin aiemmin usein lukemassa blogiasi, mutta nyt se oli unohtunut joksikin aikaa ja ihanan iloinen uutinen oli vastassa.:)