sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Vaatehuoneen räjähdys.

"Täytyy luopua vanhasta, jotta olisi tilaa uudelle."

Vaatehuoneinventaario vaikutti ihan superhyvältä idealta vielä aamulla. Tarkoituksena on vihdoin viimein raijata autotallista pari jätesäkillistä Tampereen vaatekaappia ja karsia, yhdistää, lahjoittaa, heittää menemään, inventoida koko kaaos yhdeksi, toimivaksi vaatekaapiksi. Huoh. Olin tosi energisoitunut siinä vaiheessa kun revin vaatteita hyllyiltä lattialle. Jaksut loppui tähän nykytilanteeseen:
Huoh. Tämä urakka ei ehkä lopu ikinä. Sitten kun nämä on lajiteltu, pitäisi viedä kassit lahjoitettavaksi, kirppikselle ja kuvata huuto.nettiin merkkitavarat. Haluaako joku tulla pullapalkalla auttamaan?

No, raportoin edistyksestä. Tarkoituksena joka tapauksessa on karsia määrällisesti tätä kokonaisuutta n. 2/3 verran. ..niin ja mitään uutta ei toivottavasti ole tulossa, vaan alun sitaatti viittaa ehkä siihen henkiseen kapasiteettiin, jota tämän prosessin kautta toivon saavani.

7 kommenttia:

Mimmi More To Love kirjoitti...

EI OO TODELLISTA! :D Tein tuon saman projektin torstaina (eli revin vaatekaapista kaiken alas) ja sitten lähettiinkin mökille ja siellä ne lepää kotona lattialla. ARGH! :D

Ja Tiina on hyvä ja ilmoittaa heti, kun varusteita on huutonetissä tai muuten myynnissä jossain :)

Tsemppiä sinulle (ja minulle) urakkaan!

inkku kirjoitti...

Laita blogiinkin jotain myytäviä juttuja!:) Sulla on hirmu kivoja vaatteita ja asusteita, mua ainakin kiinnostais osto.

Piparminttu-Pipsa kirjoitti...

Huh. Voimia.

Anonyymi kirjoitti...

Mie oon miettiny niin monesti mitä tehdä niille vaatteille (etenkin paidoille), joita käyttää tosi harvoin, mutta joita ei kuiten haluaisi heittää pois. Esim. mulla on Gina Tricot:n pitkiä toppeja 4 eri värisenä. Oikeasti en varmaan tarvitsisi ihan kaikkia :D -Tarja

Heidi kirjoitti...

Tsemppiäääääääää!!!!!!

brb bob kirjoitti...

Uuu, sormet ihan syyhyää! ;)

IdLe kirjoitti...

Olen tehnyt ton saman kun muutin Tanskaan mukanani vain 1/3 vaatekaappini sisällöstä. Voin kertoa että karsiminen ei toimi jollei sitä tee vähintään neljästi. Ensin poistaa kaiken jota ei ole käyttänyt, sitten seuraavaksi koko homma uusiksi ja nyt oikeasti mitä ei oikeasti käytä, sitten komannella kierroksella mitä ei OIKEASTI käytä, neljännellä otat itteäs niskasta kiinni et haloo!! On se kovaa hommaa mutta voin kertoa että pian se kaappi taa täyttyy pullolleen ilman sen kovempaa vaivannäköä:) Ja kaikkia ihania juttuja. En ees muista enää mitä mulla oli sillon ku niistä piti luopua. Et ei muuta ku raa'alla kädellä vaan kohti uusia seikkailuja!