keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Vuodelle 2011

Tervehdys lukija!

Tänään kun kärsin jo toista viikkoa sitkeän flunssan kourissa olen vihdoin saanut inspiraation toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni. Tässä sitä blogia nyt aloitellaan! Blogia pidin jo aiemmin ollessani vaihdossa Espanjan Melillassa ja se olisi varmasti ollut kätevä väline ystävien kartalla pitoon viime vuodenkin aikana Nykistä jne.

Nyt haaveilen kuitenkin bloggailevani omista suosikkiasioista ja kuulumisista kautta laidan. En aio hehkutella halpismuodin uusia suuntauksia, vaan jakaa ajatuksia elämästä, tyylistä, ruoasta ja ravintoloista, kulttuurista, sisustuksesta ja muodistakin. Sekä tietysti kesällä vietettävistä häistä! Ja niin, aion myös jakaa neuvoja ja vinkkejä ihanan elämän elämiseen :)

Tervetuloa lukemaan

xoxo, Tinde

5 kommenttia:

mikko kirjoitti...

Onnea uudelle blogille:)
-Mikko-

Ulla kirjoitti...

eksou! ihanaa tinttari! saako sulta kysyä myös neuvoja ihanaan eloon kommenttiboksin kautta?
:)

t.turbo

Tinde kirjoitti...

Mä oon välittömästi valmis neuvomaan! internetsin leelian lepotuoli <3

Anonyymi kirjoitti...

Tanaan voisin antaa ohjeita lumen luomiseen, silla huomasin, etta (nuori ja komea ehka italialainen) naapuri loi lunta kauemmin, ja auto oli vielakin lumen peitossa vaimonsa sita ajaessa, mutta minapa lakaisin autoni ensiksi ja aurinko sulatti loput luodessani lunta maasta niin etta Danin lahtiessa toihin se naytti upouudelta..Kummitati

Tinde kirjoitti...

Tämähän todistaa, ettei kummitäti edes tarvitse neuvoja lumen luontiin :D Täälläkin noita lumihommia riittää, ja nyt vielä vähän plussan puolella, joten lunta tippuu katoilta ja tiet ovat aivan kamalan liukkaat. Neuvoja voisi saada siihen, mistä motivaatio lumitöihin löytyy! :)